Erhvervsrengøring

Plus Rengøring leverer erhvervsrengøring. Vores dedikerede team forstår alle nuancer, der er afgørende i forhold til de forskellige typer erhvervsrengøring.

Rengøring Tønder – Mogeltønder – Visby – Løgumkloster – Bredebro – Skærbæk – Højer – Toftlund – Rømø

rengøring priser

Kontorrengøring: Vi ved, at et rent, ryddeligt kontormiljø hjælper medarbejderne med at være mere produktive, desuden indikerer det, at din virksomhed er velorganiseret og professionel i alle forretningshenseender.

Event-rengøring: Fra enkeltværelseskonferencer til store, offentlige forsamlinger – vi sørger for rengøring før, under og efter dit arrangement. På den måde sikrer du, at lokalerne er rene og ryddelige igennem hele processen.

Pub- og restaurantrengøring: Spiselokaler bliver jævnligt kontrolleret af fødevarestyrelsen, for at sikre, at alt er rent og hygiejnisk. Vi sikrer, at du altid lever op til de høje kvalitetsstandarder i forhold til renlighed, der kræves af sådanne virksomheder.

Sports- og idrætsrengøring: Vi holder sports- og træningsfaciliteter såsom gymnastiksale rene og hygiejniske, så alle besøgende på dit fitness- eller fritidscenter kan få en behagelig oplevelse.

Vi ser frem til at få muligheden for at blive en pålidelig og værdsat partner i forbindelse med at vedligeholde og rengøre din bygning.

Udfyld venligst formularen nedenfor så detaljeret som muligt, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Vi leverer et skræddersyet rengøringstilbud til din virksomhed indenfor 24 timer på hverdage.

Indhent et tilbud